Elona dhe Mazhid, agroturizëm në Përmet

Emisioni Veri Jug i Report TV në Ballaban të Përmetit me Elona Bejo nga Tirana dhe Mazhid Alavaz nga Marseja menaxherët e një bujtine dhe ecuaria me agroturizmin