• Opinion

  Hipokrizia në zgjedhjen e Presidentit të Republikës

  Zhurma që ka përfshire procesin e zgjedhjes së Presidentit të Republikës është një blof djallëzor, që sërish nxjerr jashtë procesit të...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Faleminderit Theo Jacobs!

  Dëshpërimisht faleminderit! Faleminderit që në një vend të gjunjëzuar nga krimi shumë dimensional, ku s’ka të majtë të djathtë po të gjithë janë...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Zero vlerë ligjore ka peticioni kundër Kim, e vetmja vlerë është që tregon sa të pavlerë janë ata që e kanë nënshkruar

  Dhe a është e bashkuar politika shqiptare (disa me veprime dhe disa me heshtje) kundër Amerikës dhe objektivave të saj për ta shqepur ketë kastë...

 • Opinion

  Për entuziazmin fals mbi emërimin e Presidentit

  Ka apo jo moral kjo shumicë parlamentare të ofrojë sërish një President për shqiptarët mbas ofrimit të Ilir Metës për 5 vjet në krye të vendit,...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Ambasadorët Rajerson dhe Yuri Kim dhe sharlatanët tanë

  Fryma antiamerikane që kërkojnë të ndërtojnë disa figura që të qënit sharlatan e kanë në përpjestim të drejtë me të qënit të korruptuar dhe të...

 • Opinion

  Brizida Gjikondi: Pse kanë frikë t'i japin vendit një president jashtë radhëve të tyre?!

  Jam e lodhur nga autoritarizmi, mospërfillja e pushtetit ndaj shqiptarëve por dhe vetëpërmbajtja jonë e përhershme me frikën se mos ngatërrohemi...

 • Opinion

  Të arrestohet!

  Ai sot duhet të ishte arrestuar në kushtet e flagrancës, pa shumë stërhollime dhe gjoja procedura. Ai është nxitësi, organizuesi dhe sponsorizuesi...

 • Brizida Gjikondi: Qelbi moral i disa analistëve për devjimin e gjykimit kombëtar ndaj të ligës

  Po të ishin të paktë në numër nuk do i shkruaja këto rrjeshta, por duke qënë se numri i tyre është i konsiderueshëm, edhe thënia e të vërtetave...

 • Brizida Gjikondi: Donaldi, Top Channel dhe piranjat mëndje dhe jetë bosh të rrjeteve asociale

  Ky shkrim nuk është i stilit tim, por shpesh ka shkrime që ti shkruan egoja jo shpirti. Është hipokrizi të thuash që unë nuk jetoj në epokën e...

 • Brizida Gjikoni: Dënimi me vdekje nuk është zgjidhja!

  Denimi me vdekje nuk eshte zgjidhja!