14 raste të blerjeve online ku klientët janë zhgënjyer pafund (FOTO)

Foto nga faqja online dhe produkti real

Blerjet në internet janë kthyer në trend ditët e sotme, ku shumë biznese online kanë shumë fitime.

Edhe bizneset me qendra konkrete në shumicën e rasteve kanë hapur faqen e tyre online, duke parë rritjen e blerjeve përmes kësaj mënyre.

Të rinjtë kryesisht i preferojnë blerjet online duke u nisur nga çmimet e ‘ngrënshme’  dhe lehtësia e transportit.

Por ka edhe raste kur shumë prej klientëve online janë zhgënjyer nga blerjet e tyre, ku produkti nuk ka dalë siç e prisnin apo në rasytin më ekstrem tjetër për tjetër.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni 14 raste të blerjeve online, ku klientët janë të pakënaqur dhe me shumë të drejtë madje.

E.D./Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    COVID-19/ Ju duket i drejtë vendimi për shtyrjen pa afat të masave kufizuese?

Komento