POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kadare zgjidhet anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave në Mal të Zi (Letra)

Ismail Kadare

Shkrimtari i njohur Ismail Kadare është bërë anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave dhe Arteve në Mal të Zi.

Zgjedhja e akademikut Ismail Kadare për të qenë pjesë e këtij institucioni është bërë i ditur nga letra që presidenti i Akademisë, akademik Dragan K. Vukčević, i ka dërguar shkrimtarit Ismail Kadare.

Letra

Është nderi dhe kënaqësia ime t’ju informoj se në Asamblenë e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi, mbajtur më 18 dhjetor 2018, Ju jeni zgjedhur anëtar i jashtëm i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi.

Jam i sigurt se me autoritetin dhe punën Tuaj profesionale, do të kontribuoni shumë në zhvillimin e mëtejshëm dhe reputacionin e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Malit të Zi.

Sinqerisht,

President

Akademik Dragan K. Vukčević

Letra për Kadarenë 

ke.mu.
Komento