POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Kim Kardashian është modeli dhe idhulli i Kylie Jenner (FOTO)

Kylie Jenner dhe Kim Kardashian

Kylie Jenner “kopjon” të motrën Kim Kardashian në çdo hap të saj drejt suksesit.

Kim Kardashian është idhulli dhe modeli që ndjek motra e vogël Kylie Jenner. Ylli i vogël nuk lë rast për ta treguar këtë në çdo moment të jetës së saj.

Mirëpo, Kylie së fundmi ka veshur një fustan, i cili më herët është veshur nga motra e saj Kim. Dhe sigurisht kuptohet që me këtë fustan, suksesi ishte i garantuar.

Super ylli I vogël sigurisht që ka shkëlqyer me këtë fustan, i cili i nxirrte në pah format e saj trupore.

   

  

a.de.
Komento