Qeveria: Komunat, fund projekteve
 në korrik, ose pezullim financimi

Qeveria: Komunat, fund projekteve<br /> në korrik, ose pezullim financimi
TIRANE- Për shkak të ndarjes së re ndarjes së re administrative dhe territoriale, njësitë vendore duhet të përfundojnë projektet në vazhdim përpara datës 30.6.2015. Për komunat, të cilat nuk arrijnë të respektojnë afatin e vendosur, do të pezullohet financimi dhe zbatimi i tyre.

Përmes një vendimi të publikuar në Fletoren Zyrtare, Këshilli i Ministrave ka përcaktuar kushtet për tranzicionin e projekteve në vazhdim nga njësitë vendore aktuale te komunat e reja të përcaktuara nga reforma administrative territoriale. 

  • Sondazhi i ditës:

    PS pritet të rikandidojë shumicën e kryebashkiakëve aktualë, si mendoni?×

Lajmi i fundit

VIDEO e nxehtë, Olta dhe Deamishel nuk përmbahen, futen në suitë, puthje në buzë e këmbë

VIDEO e nxehtë, Olta dhe Deamishel nuk përmbahen, futen në suitë, puthje në buzë e këmbë