Arrestimi i Sekretares së Përgjithshme, zbulohet kompania që fitoi tenderin e ministrisë së Shëndetësisë

Arrestimi i Sekretares së Përgjithshme, zbulohet kompania që fitoi tenderin e ministrisë së Shëndetësisë

‘DRICONS’ është kompania që ka fituar tenderin për supervizimin e rikonstruksionit të disa qendrave shëndetësore në qarqet Tiranë dhe Durrës.

Në faqen e Agjencisë së Prokurimit Publik rezulton që ‘DRICON’, kompani me objekt veprimtarie ‘mbikëqyrjen dhe studimin e fizibilitetit dhe rikonstruksione’ në pronësi të Vladimir Topit ka ofruar shumën 672.457.60 lekëve për tenderin përkundër fondit limit të përcaktuar në 805.872.23 lekë.

Pra vihet re se shuma e ofruar nga kompania ‘DRICONS’ është më e ulët se fondi limit. 

Për tenderin kanë konkurruar edhe 7 kompani të tjera. Shifra më e ulët e ofruar është ajo e ‘NOVATECH STUDIO’ ndërsa më e larta e 'TAULANT'.

OA NOVATECH STUDIO ka ofruar 638.068.39 lekë

OE NET GROUP ka ofruar 648.792.22 lekë

OE 4 KPPF ka ofruar 650.608.56 lekë

OE DRICONS ka ofruar 672.457.60 lekë

OE HYDRO-ENG-CONSULTING ka ofruar 701.750.30 lekë

OE S&L STUDIO ka ofruar 703.511.18 lekë

OE REAN 95 ka ofruar 714.462.42 lekë

OE TAULANT ka ofruar 754.830.14 lekë

Prokuroria e Posaçme është treguar e rezervuar për të mos dhënë shumë detaje të mëtejshme lidhur me hetimet për rastin e korrupsionit të zyrtares së ministrisë.


Lajmi kryesor:

Arrestimi i Sekretares së Përgjithshme të MSH, kërkoi 330 mijë lekë rryshfet për të dhënë një tender 800 mijë! Zbulohet kompania fituese


B.V/Shqiptarja.com
  • Sondazhi i ditës:

    Shqipëria në krah të Kosovës, nuk mbështet qëndrimin e BE-së: Si e gjykoni?×

Lajmi i fundit

Festivali i Dancit e seminari me të rinjtë, Preljocaj në Opera: Kontributi im, për të përforcuar lidhjet! E gjej vendin më të përparuar! Rroftë Shqipëria

Festivali i Dancit e seminari me të rinjtë, Preljocaj në Opera: Kontributi im, për të përforcuar lidhjet! E gjej vendin më të përparuar! Rroftë Shqipëria