80-vjetori i gjenocidit grek te çamët përkujtohet në Kuvend! Idrizi: Dëshmitarët treguan masakrimin e kësaj popullsie

10 Qershor, 21:57

Idrizi citoi disa prej neneve ndërkombëtare që dëshmojnë gjenocidin ndaj popullsisë së çame, ndërsa sipas tij dëshmitarët tregojnë masakrimin dhe përdhunimin e kësaj popullsie