A duhen prerë thonjtë natën? Ja si përgjigjet eksperti i okultit

17 Shtator, 11:53

A është prerja e thonjve natën e dëmshme?

Eksperti i okultit Altin Bogdani: ‘’ Po është keq, nuk duhet prerë për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni I krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe I rigjenerimit të vetes. Ne kur presim thonjtë, të cilët janë elementi bazë I jetës që së fundmi është futur edhe në tabelën e elementëve kimik  I quajtur thorjum, që do të thotë se thonjtë nuk duhen prerë asnjëherë natën’’.

Programe të tjera

Shiko të gjitha