Akuzat e Rithemelimit: 4 të vrarë në 2 atentate nën hundën e policisë! Shqipëria në gjendjen e emergjencës së rendit dhe sigurisë

23 Korrik, 13:40

Sekretari për Diasporën i Rithemelimit, Indrit Hoxha ka reaguar për dy atentatet me 4 viktima që ndodhën brenda një jave në vendin tonë. Duke mos lënë akuzat për qeverinë, Hoxha thotë se situatat kriminale ndodhin nën hundën e policisë. Ndër të tjera theksoi se PD ka lëshuar thirrjen për emergjencën rendit dhe sigurisë duke sqaruar se duhen kërkuar përgjegjësitë për rendin dhe korrupsionin.

Kategori të tjera