Dilfiros dhe Ramazan Veli / Nga jeta mondane në kënetën e Bedenit (17 Tetor 2023)

17 Tetor 2023, 20:05 | Përditesimi i fundit: 2023-10-19 22:47:55

Fundi i viteve ’30 ishte si një përrallë në shtëpinë e Ramazan Velit.  Djaloshi i pashëm që kishte studiuar Ekonomi në Universitetin e  Liezhit në Belgjikë dhe kishte ngritur në majat më të larta suksesin e firmës tregtare “Vëllazën Veli", e themeluar nga i ati Ali Veli, tashmë po shijonte veç suksesit profesional edhe ditët më të bukura me bashkëshorten e tij Dilfiros dhe fëmijët, që kishin nisur të vinin njëri pas tjetrit në familjen e tyre.