Baldushku në stinën e verës

12 Korrik, 16:32

Besnik Bali, qytetari numur një i Baldushkut, flet mbi historinë, arkeologjinë, turizmin dhe zhvillimin ekonomik në 1200 biznese të vogla dhe miniferma në 14 fshatrat e zonës së Baldushkut.

Programe të tjera

Shiko të gjitha