Begaj dhe Zonja e Parë festojnë me fëmijët e ushtarakëve në misione paqeruajtëse, fëmijë të shtëpisë së foshnjës dhe fëmijë të stafit të Institucionit të Presidentit

3 Qershor, 13:22 | Përditesimi i fundit: 2023-06-03 13:23:42

Fëmijët e ushtarakëve në misione paqeruajtësë, fëmijët e shtëpisë së foshnjës “Hannah dhe Rozafa” në Tiranë, si dhe fëmijët e stafit të Institucionit të Presidentit u bënë bashkë për të kaluar një mëngjes festiv së bashku me Presidentin e Republikës, Bajram Begaj dhe Zonjën e Parë, Armanda Begaj

Kategori të tjera

Shiko të gjitha