Berisha: I bëj thirrje FBI-së që të hetojë edhe guvernatoren Kim dhe lidhjet e saj me McGonigal

30 Janar, 13:30

Sali Berisha i ka bërë thirrje publike FBI që të hetojë ambasadoren Yuri Kim dhe lidhjet e saj me ish zyrtarin Charles McGonigal pasi pretendon se ka kryer korrupsion. Po ashtu supozon se Yuri Kim kishte synim të shkatërronte opozitën duke shpifur rreth dosjeve ruse.

 

Kategori të tjera