Berisha për përjashtimin me 10 ditë nga Kuvendi: Do përgjigjem me protesta! Të enjten do jem në përgatitje të revoltës më të fuqishme

27 Janar, 14:05

Sali Berisha ka komentuar vendimin e Kuvendit për përjashtimin me 10 ditë nga seancat plenare duke thënë se të enjten e ardhshme do të përgatitet për protestën e radhës, por nuk dha një datë se kur do të mbahet.

“Parlamenti i Lindës dhe i Ramës, parlamenti i turpit në historinë e parlamentit. Beteja do zhvillohet në çdo sallë, në çdo insitucion. Të enjten do jem në përgatitje të revoltës më të fuqishme që keni njohur”, tha Berisha.

Kategori të tjera