Berisha: Rama përdori George Soros dhe zyrtarin e FBI-së për të shkatërruar opozitën, shqiptarët do ta ndëshkojnë! Më 14 maj largojmë 'monizmin'

28 Janar, 14:44

 Ish-kryeministri Sali Berisha ka hedhur sërish në akuza kundrejt kryeministrit Edi Rama, për të cilin thotë se ka bërë çdo përpjekje për të asgjësuar opozitën shqiptare. Ndalur tek çështja e ish-zyrtarit të FBI-së Charles McGonigal, Berisha thotë se ai është paguar nga Rama për të shkatërruar Partinë Demokratike.

    Kategori të tjera