Biznes familjar me ‘shtëpi bari’ në Kashar, 4 të arrestuar, në pranga edhe dy faturistë të OSHEE-së

29 Prill 2022, 16:23

Policia e Tiranës ka reaguar për zbulimin ‘shtëpisë së barit’ në Kasha, Policia njofton se ka arrestuar Xhevrije Sulaj, Shqipe Sulaj, Luan Sulaj, Ylli Sulaj, me lidhje familjare ndërmjete tyre për veprën penale kultivim të lëndëve narkotike si dhe dy punonjës të OSHEE-së Lutfi Bashën dhe Rifat Kuçin. Po ashtu u proceduan penalisht kryeplaku i fshatit.

 

Kategori të tjera