Bota nuk e harron! Sot, 'Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Holokaustit'! Meta dhe Xhaçka: Shqipëria, krenare për shpëtimin e hebrenjve

27 Janar, 14:07

Në Tiranë, Muzeu Historik Kombëtar në bashkëpunim me dy organizata kulturore, kanë hapur një ekspozitë të veçantë në javën e Holokaustit, kushtuar fateve të shqiptarëve gjatë persekutimit nazist dhe atij komunist.

  Kategori të tjera

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha