Braçe kritika Krifcës: Ende s’ke marrë asnjë masë për infektimin e tokave bujqësore në Myzeqe, rishikoje detyrën që ke marrë përsipër

5 Qershor, 12:07

Deputeti socialist Erion Braçe foli në Kuvend për bujqësinë. Në fjalën e tij ai tha mbetet ende një problematikë që infektimi i tokave bujqësore në Myzeqe, që ndonëse ai e ka ngritur si shqetësim që në muajin shkurt, Ministria e Bujqësisë nuk ka marrë asnjë masë. Braçe tha se ka kuptuar sa e parëndësishme është që të jesh deputet dhe të merresh me hallet e njerëzve, kur shkon në terren dhe sheh që ministria s’ka marrë asnjë masë. Braçe tha se Krifca ka ende kohë që të shohë veten në raport me detyrën

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha