Censusi I zogjve të ujit - 2021

24 Shkurt, 09:21

#verijug #reportTV Drejtori I Parkut Divjakë Karavasta sjell një informacion mbi censusin e fundit të numurimit të shpendëve dhe zogjve të ujit në gjithë Shqipërinë, vecmas për 39 mij zogjtë ujorë të lagunës së Divjakë Karavastas. Ku vendin kryesor e zenë ciftet e pelikanit kacurrel dhe flamingot.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha