Çështja ‘McGonigal’, konferenca e kryetarëve miraton kërkesën e opozitës për mocionin me debat! Nuk ka më interpelancë më Ramën

7 Shkurt, 18:20

TIRANË-  Konferenca e kryetarëve ka miratuar kërkesën e 19 deputetëve për të zhvilluar mocion me debat në lidhje me çështjen e Charles McGonigal, ish-zyrtari i lartë i FBI-së tashmë nën akuzë nga SHBA se ka ndihmuar oligarkun rus, Oleg Deripaska, me qëllim që të hiqet nga lista e sanksioneve dhe mos deklarimin e 225 mijë dollarëve.

Kategori të tjera