'Çojnë dëm 1 orë e 5 minuta dhe pastaj qeshin me njëri-tjetrin', Braçe për opozitën: S'kanë pse luajnë me nervat e kujtdo

18 Prill, 12:52

Deputeti Erion Braçe kërkoi në seancën plenare që të mos harxhohet koha me debate të kota nga opozita duke dalë jashtë rendit të ditës dhe duke mos i lënë mundësinë deputetëve që janë në listë për të folur për rendin e ditës të mos kenë mundësi të shprehen