Del skema 3D e aksidentit tragjik! Si fluturoi 'Audi' me shpejtësi skëterrë nga mbikalimi i TEG-ut në autostradë

10 Mars 2023, 21:25

Kjo është skema 3D që tregon se si ndodhi aksidenti tragjik në Tiranë.Inxhinieri Alfred Hasanaj ka bërë përpunimin grafik të gjithë ngjarjes duke treguar se si 'Audi' që ishte me shpejtësi skëterrë ka thyer barrierat dhe ka dalë nga mbikalimi i TEG-ut dhje ka përfunduar në autostradë. Nga aksidenti humbën jetën 3 të rinj, Klevis Ruçaj, 20-vjeç bashkë me dy vajzat pasagjere, Sikela Përroj, 23 vjeçe dhe Erisilda Abedini, 22 vjeçe.