Dëshmi per 25 vjeçarin e humbur në Angli: Sherr dhe hatërmbetje, nuk pranon të kontaktojë

20 Mars 2019, 20:09

Pjesa e parë Dt 20 Mars e emisionit Pa Gjurme- Dëshmi per 25 vjeçarin e humbur në Angli: Sherr dhe hatërmbetje, nuk pranon të kontaktojë/Reagon familja.

Programe të tjera

Shiko të gjitha