U gjet i pajetë me tatuazhin ‘Korça’ në Belgjikë, thirrje për identifikimit e shqiptarit në 'Pa Gjurmë’! Mister shkaqet e vdekjes, dyshohet se familja ndodhet në Shqipëri

25 Qershor, 18:33

Në studion e ‘Pa Gjurmë’ në Report Tv ka mbërritur një denoncim për një person që është gjetur i vdekur në një lumë në Belgjikë dhe dyshohet se është një shqiptar. Viktima u gjet më 15 mars, ndërsa shkqet e vdekjes ende nuk dihen. Dyshohet se është shqiptar dhe familja ndodhet në Korçë.