Dëshmi tronditëse për rrëmbimin e 6 vjeçares/Kush e rrembeu dhe ku e dorëzuan Julianën?

26 Shkurt 2019, 23:16

Pjesa e dytë Dt 26 Shkurt
Pa Gjurme- Deshmi tronditese per rrembimin e 6 vjecares/Kush e rrembeu dhe ku e dorezuan Julianen?
Juliana Hoxha ishte 6-vjeçe kur u rrëmbye në 1992 në Shkodër. Asokohe u tha se një grua e rrëmbeu dhe e futi në një makinë tip 'Benz'. Mbërrin dëshmia e parë që deklaron se vajza u dërgua në Përrenjas, qëndroi 24 orë dhe më pas u dërgua në Greqi ku dyshohet se është birësuar. Gjatë emisionit u denoncua edhe një emër
 

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha