Dje të fusnin 2 gishtat në sy, sot të ftojnë në kafe, batuta e Ramës për shkodranët

8 Shkurt, 15:30

ë mesin e pjesëtarëve të komunitetit shqiptar me të cilën Rama u takua sot në Luksemburg ishte dhe një Shkodran.

Dhe nuk kishte si të mos kishte batuta.

Ndër të tjera njëri ui kujtoi batutën me kafet borxh për shkodranët.

Rama foli dhe për ndryshimin që është bërë në Shkodër, ku ndryshe nga dje kur të nxirrnin sytë me dy gishtat sot të ftojnë për kafe.

Shqiptari: “U ke thënë shkodranëve sa kafe më keni borxh!

Edi Rama: E ke parë kur kam qenë në rrugët e Shkodrës. Tani po. Tani që e shohin që një herë na e dhanë mundësinë e shohin ca po bëjnë të ftojnë për kafe. Përpara me kalu aty të ktheje kokën (bën me dy gishta) me ti fut gishtat në sy