Dosja 'Babale' dhe politika - Pjesa e dytë

Në emisionin Repolitix në Report TV diskutime për Dosjen 'Babale', të ftuar Fatos Klosi, Spartak Ngjela, Ferdinand Dervishi dhe Elton Qyno / Pjesa e dytë

Programe të tjera