DOSJET/ Dëshmitë e dënimet, si përgjoheshin 2 mijë të burgosurit e Spaçit! 50 vjet nga Revolta, ekspertët e Autoritetit: Qeveria e Enver Hoxhës fitoi prej tyre 2500 kg ar

4 Maj, 17:13

Një gjysmë shekulli larg Revoltës së Spaçit Autoriteti kujton ngjarjen përmes ekspozimit të dosjeve, dëshmive dhe thirrjeve për një sistem më të mirë drejtësie. Specialistët tregojnë si përgjoheshin të burgosurit dhe përfitimin ekonomik prej 2500 kg flori nga puna e tyre e detyruar.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha