Durrës, ia rrëmbyen gjyshërit, mamaja merr 3 vjeçarin, falenderon policinë

20 Prill, 15:06

Me 3 vjeçarin në krah mamaja 23 vjeçare ndihet e çliruar. Pas 1 jave ankthi më në fund mund ta ketë në krahë të voglin të cilin gjyshërit nga babai ia kishin marrë pa leje dhe e kishin fshehur duke refuzuar që tia dorëzonin.