Dy humbje të ngjashme brenda pak kohësh, familjet: Dyshojmë se kanë nisur jetë të re

26 Korrik 2019, 20:18

Pjesa  e dyte e Pa Gjurme dt 26 korrik Naimi ka lindur I semure, femija u diagnostikua me (aftesi te kufizuara psiqike). Naimi merrte teksa rritej trajtimin shendetesor e me pas u shtronte ne spitale qendronte disa muaj e me pas dilte por ne trajtimin e mjekut. Pasi Naimit I japin nje kemp pasi nuk ishte I afte per tu shkolluar dhe per pune.  Naimi ishte I afte te kuptonte dhe dite bente xhiro neper Ferizaj e me pas u kthente, por qe u mashtronte lehte nga te tjeret.Remzije(nena)  shikon bileten e prere qe vete  Naimi e linte ne tavoline ku e kishte prere ne nje agjensi udhetimesh ne qytetin e Milotit. Qendron rreth nje jave e me pas u kthente ne shtepi,  port e dyja rastet ka pasur pasaporte me karte indetiteti,. Kthehet nga Shqiperia per ne Ferizaj Naimi dhe rruges I humbin dokumentat, kthehet dhe brenda javes do ti merrte.Por Naimi asnje herte nuk fliste me familjen e tij cdo gje e bente me koken e tij, ate dite  me date 25 prill asnje njeri nuk e ka pare  kur ka dalur nga shtepia.
 

Programe të tjera

Shiko të gjitha