Dyshimet për pedofili/Lidhja e adoleshentit me bisnesmenim italian, "arratisja" e tij

23 Maj 2019, 20:25

Pjesa e dyte emisionit Pa Gjurme Pa Gjurme- Dyshimet per pedofili/Lidhja e adoleshentit me bisnesmenim italian, "arratisja" e tij nga... Ishte ende një adolesht asokohe kur Genci Krasniqi, në kohën e Luftës në Kosovë, në vitin 1999 prisnin grupet me kosovarë drejt Shqipërisë. Bashkë me të atin transportonin me kamion shqiptarët e kosovës që i shpëtonin luftës. I ati Muharremi e mban mirë atë ditë, ishte qershori i vitit 1999 kur njoftoi të birin ti sillte dokumentat e makinës në zonën e Kasharit ku ai gjendej me kamionin e tij. Genci ia ship porosinë dhe më pas largohet nga i ati. Me të mbërritur në shtëpi ishte ora 15:30 e mesditës kur Genci njofton nënën se do të dilte për pak. Ai niset me biçikletë dhe që nga ajo ditë nuk thehet më. Daljen e tij nga shtëpia me një bicikletë e pohon dhe një fqinj i familjes Krasniqi, i cili ndodhej aty në momentin që Genci u pa të largohej. Por nga ai moment dhe orëve të pritjes për kthimin e të birit në shtëpi prindërit e tij nuk mësuan më asgjë për fatin e Genci Krasniqit që sot është 36 vjeç.

Programe të tjera

Shiko të gjitha