E njeh Berisha Agron Nezën? Burime: Në vitin 2000 diskutuan 2 orë në takim për lobime në SHBA, Bode dhe një avokat amerikan ishin në tavolinë

27 Janar, 15:34

Sali Berisha ka mohuar fort këto ditë njohjen e tij me Agron Nezën, ‘Personi A’ në dosjen e famshme të Charles McGonigal, ish zyrtarit të lartë të FBI, tashmë nën akuzë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kategori të tjera