Erdogan-Ramës: Vendosëm bast dhe unë e mbajta fjalën për ndërtimin e spitalit të Fierit!

20 Shkurt, 18:57

Presidenti turk, Erdogan gjatë një konference të përbashkët për shtyp me Ankara me kryeministrin Edi Rama, nënvizoi se bashkëpunimi i Turqisë dhe Shqipërisë është shumëdimensional. Gjatë fjalës së tij foli për spitalin rajonal në Fier, për bastin që do të ndërtohej brenda 2 muajve dhe që bë realitet.