Fati i shqiptarëve në kampin-burg sirian

17 Janar 2020, 13:55

Emisionin "Pa gjurmë" me moderatore Odeta Dume mund ta ndiqni çdo të hënë, të martë, të premte në orën 16:55 dhe çdo të enjte në orën 20:55 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera