Frrok Prenga, vreshta si ekonomi e familjes

4 Tetor, 18:27

Janë mbi 3.500 rrënjë hardhi me varietete të rrushit Kallmet, Shesh I bardhë dhe Shesh I zi, prej nga fermeri Prenga mer mesatarisht 140 kv rrush, nga I cili dalin plot 70 kv verë dhe 10 kv raki cdo vit. Të gjitha këto, për nevojat e familjes dhe nevojat e tregut, sidomos për bujtinat turistike.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha