‘Gruri grumbullohet me 25 lekë, kostoja është më e lartë, Braçe nga Kuvendi: Problem prodhimi dhe jo shitja! Të dënohen abuzuesit

24 Qershor, 16:33

Teksa kërkoi që të merren masa për të mbrojtur fermerët, deputeti theksoi se problemi qëndron te tregu, që duhet rregulluar.