Identiteti i Tiranës, Veliaj: Kemi ruajtur historinë, duke rijetëzuar hapësirat dhe godinat! Jo leje ndërtimi në hapësirat e shpallura monumente kulture

5 Shkurt, 12:22 | Përditesimi i fundit: 2023-02-05 15:03:41

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj ka folur sot për identitetin historik të Tiranës, se si sipas tij ky identitet është ruajtur duke rijetëzuar vlerat më të mira të qytetit, por edhe se si investimet e reja po i japin frymë Tiranës së të ardhmes.

Kategori të tjera