Inceneratorët/ Xhixho: Afera më e madhe, e paligjshme! Në 11 shkurt na u bashkoni në protestë

4 Shkurt, 16:18

Nënkryetarja e Partisë së Lirisë, Erisa Xhixho e ka cilësuar si megaaferë inceneratorët, por edhe procedurë të jashtëligshme. Sipas Xhixhos, një VKM e vitit 2013 nuk ishte e bazuar në ligj, megjithatë i hapi rrugën ndërtimit të inceneratorit të Elbasanit dhe të Fierit.

Kategori të tjera