Këshilli Kombëtar i Integrimit, Varhelyi: Është këtu për të punuar që Shqipëria të bëhet anëtare e BE, keni mbështetjen time

16 Mars, 15:39

Komisioneri i BE-së për Zgjerimin dhe Fqinjësinë e Mirë, Oliver Varhelyi foli në mbledhjen e Këshillit të Integrimit. Varhelyi tha se ky organizëm është këtu për të punuar që Shqipëria të bëhet anëtare e BE, ndërsa tha se vendi ynë mund të mbështetet tek ai.

 

Kategori të tjera