Krimbi i mëndafshit, një risi e punës së artizaneve

30 Nëntor 2020, 09:56

Artizania Vjollca Ndoja paraqet xhamadanin e Malsisë së Madhe dhe të zonës së Mirditës, si një prej pasurive të trashëgimisë sonë popullore që Meriton vemendjen e administratës shtetërore, për ta paraqitur xhamadanin si vlerë universalE shqiptare edhe në UNESCO.

Programe të tjera

Shiko të gjitha