Krizat/ Angjeli: S’ka kaluar e keqja më e madhe, vështirësi në ekonomi deri në fund të 2023! Civici: Përshtatja me teknologjinë po pasuron kombet

26 Dhjetor 2022, 22:57

Krizat që kanë goditur botën gjatë viteve të fundit kanë shkaktuar rritje të çmimeve kudo. Pandemia e Covid-19, lufta në Ukrainë dhe kriza energjetike goditën bizneset në mbarë botën dhe të vetmet që ia dolën të mbijetojnë ishin ata që u përshtatën me situatën dhe u drejtuan nga teknologjia.