Kujtim Kujtila, qethja e deleve

10 Maj, 17:05

Në fshatin Marinaj, një fshat me shumë stane ku rriten mbi mbi 350 të imta, qethja e deleve bëhet me gërshërë, sipas traditës qindravjecare. Përfitimet e banorëve cermenikas nga qethja e deleve nga mjeshtri popullor Arjan Lleshi dhe kujdesi i veterinerit Kujtila mbi shëndetin dhe shtimin e bagëtive në fshat.

Programe të tjera

Shiko të gjitha