Kushi: Nuk po i hedhim në rrugë profesorët e Albanologjisë, Akademia e Shkencave, institucion që na bën krenarë

8 Qershor, 15:03

Në replikë me deputeten Ina Zhupa sot në Kuvend. ministrja e Arsimit Evis Kushi tha se Akademia e Studimeve Albanalogjike institucionalisht dështoi të sillet në rrugë ligjore dhe mohoi se profesorët po hidhen në rrugë.

 

Kategori të tjera

Shiko të gjitha