Zef Lekaj, kompozitori i “Qingjit të vogël”, me pranga në duar

28 Maj, 14:01 | Përditesimi i fundit: 2024-05-29 11:32:46

Lef Lekaj, kompozitori i “Qingjit të vogël”, me pranga në duar Si u arrestua 3 ditë para së dilte në pension, kompozitori shkodran Përfshirja në kryengritjen e Postribës dhe lidhjet me klerikët në Shkodër Arratisja në Mal të Zi me 1946, si fjeti per 13 muaj në një varr të hapur Na ndiqni sonte në Dosja K ora 20:00