Makina shkrumbohet në autostradë afër TEG

28 Prill, 12:11

Një makin është përfshirë nga flakët sot paradite në autostradën Tiranë - Elbasan, afër TEG. Nga video e mbërritur në redaksi tregohet momenti kur një zjarrfikëse nddohet në vendngjarje dhe po shuan flakët e makinës e cila duket që është shkrumbuar totalisht.