Me çfarë fondesh do bëhen fushatat e kandidatëve? Ja si përgjigjet Berisha

17 Mars, 13:13

Ish kryeministri Sali Berisha është pyetur nga gazetarja, Danjela Maloku se me çfarë fondesh do financohen kandidatët për bashkitë e vendit tani që ish kryeministri nuk ka parti. Ai u shpreh se do financohen me besimin e qytetarëve dhe nga disa donacione.

Kategori të tjera