Miratimi i ligjit në Kuvend, dyfishohet paga për presidentin, kryeministrin, ministrat e deputetët

25 Maj, 18:02

Ligji i votuar në parlament për rritjen e pagave ndryshon shpërblimin mujor për 130 mijë punonjës të administratës, duke vendosur në krye të hierarkisë, sipas funksioneve, presidentin e republikës, kryeministrin dhe kryetaren e kuvendit. 

Kategori të tjera