Në Haarlem, Hollandë dhe Durrës

3 Dhjetor 2018, 07:00

Emisioni Shtegtim i Report TV në plazhet e Detit të Veriut në Haarlem të Hollandës dhe në bregdetin e Durrësit në Shqipëri

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha