Një fermë kërminjsh në Vlorë, Daniel Xhavara rikthehet në atdhe pas 32 vitesh: Investim 50 mijë euro, i eksportoj në Itali

14 Nëntor 2022, 18:22

Është larguar nga Shqipëria në moshë të re dhe tashmë i kthyer për të investuar në një sipërmarrje të veçantë. Fermë për rritjen e kërmijve, tregun e të cilëve e ka siguruar në Itali. Daniel Xhavara ka marrë toka me qira në Selenicë të Vlorës dhe prej një viti i përkushtohet kësaj ferme. Ndjekim rrëfimin e tij, që për Report Tv e sjell gazetari Armand Xhelili.